Wat kost een dak

Algemene voorwaarden

1. Inleiding
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van onze website. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

2. Diensten
Onze website is gericht op het genereren van organisch verkeer en het doorverkopen van aanvragen aan lokale bedrijven. Wij fungeren als intermediair tussen potentiële klanten en lokale bedrijven.

3. Gebruiksvoorwaarden
Gebruikers van onze website stemmen ermee in de website op een eerlijke en wettelijke manier te gebruiken. Misbruik van de website is niet toegestaan.

4. Aansprakelijkheidsbeperking
a. Geen Garanties voor Bedrijven
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de kwaliteit, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of enig ander aspect van de producten of diensten geleverd door de lokale bedrijven. We garanderen niet dat de bedrijven aan uw verwachtingen voldoen of dat ze foutloos opereren.

b. Beperking van Aansprakelijkheid
Onze aansprakelijkheid is beperkt tot de mate waarin dat wettelijk is toegestaan. We zijn niet aansprakelijk voor indirecte, incidentele, speciale, gevolgschade of schade door gederfde winst of verloren gegevens.

5. Intellectueel Eigendom
Alle inhoud op de website, inclusief tekst, grafische afbeeldingen, logo’s, iconen en afbeeldingen, is ons intellectueel eigendom en is beschermd door de relevante auteursrechtwetten.

6. Wijzigingen in Algemene Voorwaarden
Wij behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig te controleren op updates.

7. Toepasselijk Recht
Deze algemene voorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd volgens de wetten van het land waarin we gevestigd zijn.

8. Contact
Neem voor vragen of opmerkingen over deze algemene voorwaarden contact met ons op via het offerte formulier en vul daar je gewenste vraag of opmerking in

Wat kost een dak

Wist u dat u gemakkelijk en zonder verplichtingen offertes van diverse specialisten kunt aanvragen en vergelijken via ons platform? Dit is volledig kosteloos!

Heeft u liever dat wij u terug bellen?

Vul uw naam, telefoon nummer en selecteer het gewenste tijdsframe zodat wij u dan kunnen terug bellen.

Offerte's vergelijken van specialisten uit uw eigen omgeving?
Wat kost een dak
Geheel kosteloos
Wat kost een dak

Wacht! U vergeet uw gratis offerte!

Wist u dat u gemakkelijk en zonder verplichtingen offertes van diverse specialisten kunt aanvragen en vergelijken via ons platform? Dit is volledig kosteloos!

Direct een gratis offerte ontvangen?