Wat kost een dak

EPDM dak prijs

Wat zijn de kosten voor het leggen van een dak?

Wij sturen uw aanvraag door naar maximaal 4 bedrijven die werkzaam zijn in uw omgeving.
Wat kost een dak
Wat kost een dak

EPDM dak prijs

Dit bespreken we in dit artikel:

Benieuwd naar de prijs van een EPDM dak? Of wilt u weten welke opties er zijn voor uw woning? In dit artikel geven we u een overzicht van de kosten van een EPDM dak en de verschillende mogelijkheden die beschikbaar zijn. Of u nu op zoek bent naar goedkope EPDM dak prijzen of wilt weten wat de gemiddelde prijs per vierkante meter is, wij hebben de antwoorden voor u.

Misschien denkt u dat een EPDM dak duur is en buiten uw budget valt. Maar klopt deze aanname wel? En zijn er manieren om de kosten te minimaliseren? We dagen u uit om verder te lezen en uw mening hierover te heroverwegen. Ontdek hoe de prijs van een EPDM dak te beïnvloeden is en waarom het de investering meer dan waard kan zijn.

Belangrijkste punten om te onthouden:

 • Ontdek de prijs voor een EPDM dak en de verschillende opties voor uw woning
 • EPDM dakbedekking is duurzaam, waterdicht en energie-efficiënt
 • Vergelijk prijzen en vind de beste deal voor uw EPDM dak
 • Leer hoe u offertes kunt vergelijken en de juiste EPDM dakdekker kunt kiezen
 • Neem contact op voor een offerte op maat voor uw EPDM dak

Wat is EPDM dakbedekking?

In deze sectie ontdek je wat EPDM dakbedekking precies is en waarom het zo’n populaire keuze is voor daken. Daarnaast bespreken we de kosten van EPDM dakbedekking en geven we je tips over waar je goedkope prijzen kunt vinden.

EPDM (Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer) is een synthetisch rubber dat veel gebruikt wordt als dakbedekking. Het staat bekend om zijn duurzaamheid en lange levensduur. EPDM dakbedekking is zeer weerbestendig en bestand tegen uv-straling, ozon, extreme temperaturen en chemische stoffen.

Wat EPDM dakbedekking zo aantrekkelijk maakt, is dat het in verschillende vormen verkrijgbaar is, zoals rollen, platen en vloeibare EPDM. Hierdoor kan het eenvoudig worden aangepast aan verschillende dakvormen en -groottes.

De kosten van EPDM dakbedekking kunnen variëren, afhankelijk van factoren zoals de oppervlakte van het dak, het type EPDM dat wordt gebruikt en de complexiteit van de installatie. Over het algemeen zijn EPDM dakbedekking kosten redelijk betaalbaar in vergelijking met andere soorten dakbedekking.

Vergelijking van EPDM dakbedekking kosten Goedkope EPDM dak prijzen
Kosten per vierkante meter Vanaf €30 per m²
Totale kosten voor een gemiddeld dak Vanaf €2.500
Installatiekosten Vanaf €40 per m²
Onderhoudskosten Minimaal

De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de gekozen leverancier en de specifieke eisen van het project. Het is altijd raadzaam om meerdere offertes aan te vragen en de prijzen te vergelijken om de beste deal te vinden. Bij Watkosteendak.nl helpen we je graag om offertes van lokale EPDM dakdekkers te vergelijken, zodat je de beste prijs kunt vinden voor jouw EPDM dakbedekking.

Voordelen van een EPDM dak

Een EPDM dak biedt verschillende voordelen die het een populaire keuze maken voor woningbezitters. Of u nu een nieuw dak wilt laten leggen of uw bestaande dak wilt renoveren, een EPDM dak kan de ideale oplossing zijn. Hieronder bespreken we de belangrijkste voordelen waarom u voor een EPDM dak zou kunnen kiezen.

Duurzaamheid

Een EPDM dak heeft een lange levensduur en is bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waaronder extreme temperaturen, UV-straling en hagel. Dit betekent dat uw dak lang meegaat en u er jarenlang van kunt genieten zonder u zorgen te hoeven maken over vervanging of reparaties.

Waterdichtheid

EPDM is een synthetisch rubber dat van nature waterdicht is. Het vormt een naadloze en waterdichte laag op uw dak, waardoor het bestand is tegen lekkages. Dit zorgt voor een droog en waterdicht huis, zelfs tijdens hevige regenbuien.

Energie-efficiëntie

Een EPDM dak heeft uitstekende isolerende eigenschappen, waardoor het uw energieverbruik kan verminderen. Het helpt de warmte in huis vast te houden tijdens de wintermaanden en houdt de warmte buiten tijdens de zomer. Hierdoor hoeft u minder te verwarmen of te koelen, wat resulteert in lagere energiekosten.

Daarnaast is een EPDM dak milieuvriendelijk, omdat het recyclebaar is en geen schadelijke stoffen bevat. Het heeft een lage onderhoudsbehoefte, waardoor u kunt besparen op onderhoudskosten in vergelijking met andere dakmaterialen.

Voor het leggen van een EPDM dak zijn er kosten verbonden. De prijs van een EPDM dak kan variëren, afhankelijk van de omvang van het project en de specifieke kenmerken van uw woning. Over het algemeen wordt de prijs van een EPDM dak per vierkante meter berekend. Voor een exacte prijsindicatie kunt u contact opnemen met onze professionals. Zij kunnen u voorzien van een offerte op maat voor uw EPDM dak.

Bij Watkosteendak.nl kunt u eenvoudig offertes aanvragen van lokale professionals voor het installeren van een EPDM dak. Vergelijk de prijzen en kies de beste optie voor uw budget en behoeften.

Voordelen van een EPDM dak
Duurzaamheid Bestand tegen verschillende weersomstandigheden
Waterdichtheid Naadloze en waterdichte laag
Energie-efficiëntie Uitstekende isolerende eigenschappen
Milieuvriendelijk Recyclebaar en geen schadelijke stoffen

Met een EPDM dak kunt u profiteren van duurzaamheid, waterdichtheid en energie-efficiëntie. Neem contact met ons op voor een prijsindicatie en ontdek hoe een EPDM dak uw woning kan verbeteren.

EPDM dak laten leggen

Het laten leggen van een EPDM dak brengt kosten met zich mee. Als u ervoor kiest om professionals in te schakelen voor de installatie, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de gemiddelde prijzen. Op deze manier kunt u een realistische budgetplanning maken en de beste keuze maken voor uw woning.

De gemiddelde prijs voor het laten leggen van een EPDM dak varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het dak, de complexiteit van de installatie en de regio waarin u woont. Over het algemeen kunt u rekenen op een prijs van ongeveer €80 – €120 per vierkante meter voor de installatie van een EPDM dak door professionals.

Professionele installatie is de investering waard

Hoewel het laten leggen van een EPDM dak door professionals kosten met zich meebrengt, is het belangrijk om de waarde van professionele installatie te waarderen. Een correct geïnstalleerd EPDM dak zorgt voor een lange levensduur, uitstekende waterdichtheid en optimale prestaties.

“Een EPDM dak dat vakkundig is geïnstalleerd, beschermt uw woning tegen lekkages en schade. Het is een duurzame investering die op de lange termijn kosten kan besparen.”

Daarnaast kunnen professionals u advies geven over de juiste EPDM dakmaterialen en de beste installatietechnieken voor uw specifieke situatie. Dit draagt bij aan de duurzaamheid en efficiëntie van uw dak.

Vraag offertes aan voor een nauwkeurige prijsindicatie

Om een nauwkeurige prijsindicatie te krijgen voor het laten leggen van een EPDM dak, is het aan te raden om offertes aan te vragen bij verschillende dakdekkers. Op Watkosteendak.nl kunt u eenvoudig offertes vergelijken van lokale bedrijven die gespecialiseerd zijn in EPDM dakinstallatie. Vul het offerteformulier in en ontvang binnen korte tijd offertes op maat.

Dakoppervlakte (in m²) Gemiddelde prijs (in €)
50 €4.000 – €6.000
100 €8.000 – €12.000
150 €12.000 – €18.000

Let op dat deze prijzen slechts een indicatie zijn en kunnen variëren op basis van uw specifieke situatie. Het is altijd verstandig om verschillende offertes te vergelijken en te overleggen met verschillende professionals voordat u een definitieve beslissing neemt.

Als u wilt weten hoeveel het laten leggen van een EPDM dak voor uw woning zou kosten, kunt u hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen. Vergelijk de prijzen en kies de beste optie voor uw budget en behoeften.

EPDM dakmaterialen

EPDM dak prijzen vergelijken

In deze sectie lichten we verschillende EPDM dakmaterialen toe en leggen we uit hoe de prijzen kunnen variëren. We geven ook tips over het vergelijken van prijzen om de beste deal te vinden.

EPDM dakmaterialen zijn een populaire keuze voor woningbezitters vanwege hun duurzaamheid en efficiëntie. Er zijn verschillende soorten EPDM dakmaterialen beschikbaar, elk met hun eigen eigenschappen en prijsklassen.

EPDM Rollen

Een veelvoorkomend type EPDM dakmateriaal zijn EPDM rollen. Deze rollen bestaan uit een flexibele, rubberen membraan dat waterdicht is en bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. De prijzen van EPDM rollen variëren afhankelijk van de dikte en grootte van de rol.

EPDM Platen

EPDM platen zijn stijver en dikker dan EPDM rollen, waardoor ze beter geschikt zijn voor toepassingen waar extra bescherming nodig is, zoals bij grotere daken of bij drukbelopen daken. De prijzen van EPDM platen kunnen hoger zijn dan die van EPDM rollen vanwege de extra dikte en duurzaamheid.

EPDM Shingles

EPDM shingles zijn een alternatieve dakbedekkingsoptie die lijkt op traditionele dakshingles. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen om aan verschillende esthetische voorkeuren te voldoen. De prijzen van EPDM shingles kunnen variëren afhankelijk van het merk, de kwaliteit en het ontwerp.

Het vergelijken van de prijzen van verschillende EPDM dakmaterialen kan u helpen de beste deal te vinden. Het is belangrijk om niet alleen naar de prijs te kijken, maar ook naar de kwaliteit, duurzaamheid en garantie van het materiaal. Door offertes van verschillende leveranciers te vergelijken, kunt u een weloverwogen beslissing nemen die past bij uw budget en behoeften.

EPDM Dakmateriaal Prijs per vierkante meter
EPDM Rollen €30-€50
EPDM Platen €40-€60
EPDM Shingles €50-€80

EPDM dakverschillen

In deze sectie behandelen we de verschillende soorten EPDM daken, zoals EPDM-daken voor platte daken. We leggen uit waarom de prijs voor een EPDM dak op een plat dak kan variëren.

EPDM is een veelgebruikt materiaal voor platte daken vanwege zijn duurzaamheid en waterdichtheid. Het kan echter belangrijk zijn om te weten dat er verschillende soorten EPDM dakbedekking beschikbaar zijn, elk met zijn eigen kenmerken en prijs.

EPDM dakbedekking kan worden verdeeld in twee hoofdcategorieën: EPDM folie en EPDM rubber. Beide materialen hebben unieke eigenschappen en voordelen, maar het is belangrijk om te begrijpen hoe ze kunnen verschillen in prijs en prestaties.

EPDM folie

EPDM folie is een synthetisch rubbermembraan dat op maat kan worden gesneden voor uw platte dak. Het wordt gekenmerkt door zijn flexibiliteit en hoge weerstand tegen UV-straling, temperatuurschommelingen en andere weersomstandigheden.

De prijs van EPDM folie kan variëren afhankelijk van de dikte en het oppervlaktegebied van uw dak. Over het algemeen geldt dat hoe groter het dakoppervlak, hoe hoger de prijs van de folie zal zijn.

Daarnaast kunnen factoren zoals de moeilijkheidsgraad van de installatie en eventuele extra accessoires en afwerkingen ook van invloed zijn op de uiteindelijke prijs van het EPDM folie dak.

EPDM rubber

EPDM rubber is een ander type EPDM dakbedekking dat bestaat uit voorgevormde rubberen matten of tegels. Dit materiaal is zeer geschikt voor doe-het-zelvers en kan gemakkelijk worden geïnstalleerd met behulp van lijm of bevestigingsmiddelen.

De prijs van EPDM rubber kan variëren, afhankelijk van de dikte, kwaliteit en grootte van de matten of tegels. Over het algemeen kan EPDM rubber een meer kosteneffectieve optie zijn in vergelijking met EPDM folie.

Het is belangrijk op te merken dat de prijs van een EPDM dak op een plat dak ook kan worden beïnvloed door andere factoren, zoals de staat van het bestaande dak, de complexiteit van de installatie en de locatie van het project.

Door rekening te houden met deze verschillende soorten EPDM daken en de factoren die van invloed kunnen zijn op de prijs, kunt u een weloverwogen beslissing nemen over welk type EPDM dak het beste bij uw behoeften en budget past.

Bereken de prijs van een EPDM dak

EPDM dak kosten berekenen

Als u overweegt om een EPDM dak te laten installeren, is het belangrijk om de prijs te berekenen voordat u een definitieve beslissing neemt. Het berekenen van de kosten van een EPDM dak kan u helpen bij het plannen van uw budget en ervoor zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op de totale kosten van een EPDM dak. Een daarvan is het oppervlakte van uw dak. Hoe groter het oppervlak, hoe hoger de kosten zullen zijn. Daarnaast speelt het type EPDM dakbedekking ook een rol. Er zijn verschillende soorten beschikbaar, elk met een eigen prijskaartje.

Daarnaast zijn er nog andere factoren waar u rekening mee moet houden bij het berekenen van de kosten, zoals de complexiteit van de dakconstructie, eventuele extra materialen die nodig zijn, en de arbeidskosten voor het installeren van het dak.

Om een nauwkeurige schatting te maken van de kosten van uw EPDM dak, raden we aan om offertes aan te vragen bij verschillende professionele dakdekkers. Op die manier kunt u de prijzen vergelijken en de beste deal vinden voor uw specifieke situatie.

Als u op zoek bent naar een platform waar u eenvoudig offertes kunt vergelijken, kan ik Watkosteendak.nl aanbevelen. Op deze website kunt u gemakkelijk offertes aanvragen van lokale bedrijven en de prijzen vergelijken. Zo kunt u de kosten van uw EPDM dak nauwkeurig berekenen en de juiste beslissing nemen voor uw woning.

Neem vandaag nog contact op voor een offerte en bereken de prijs van uw EPDM dak!

Voorbeeldoffertes voor een EPDM dak

Dakoppervlakte Type EPDM dakbedekking Totaalprijs
50 m2 Standaard EPDM €3.000
100 m2 Resitrix EPDM €6.500
150 m2 Firestone EPDM €9.000

Let op: De prijzen in bovenstaande tabel zijn slechts voorbeelden en kunnen variëren afhankelijk van uw specifieke situatie. Het is altijd raadzaam om offertes op maat aan te vragen om een nauwkeurige prijsindicatie te krijgen.

EPDM dakinstallatie

Als u heeft besloten om een EPDM dak te laten installeren, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de stappen en de prijsindicatie van deze installatie. Hieronder vindt u een overzicht van het installatieproces en de geschatte kosten.

Voorbereiding

Voordat de installatie begint, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het dakoppervlak schoon en vrij van vuil, stof en obstakels is. Indien nodig kunnen er reparaties aan het dak worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat het geschikt is voor de EPDM dakbedekking. Dit kan invloed hebben op de uiteindelijke prijsindicatie voor de installatie.

EPDM-dakbedekking aanbrengen

De EPDM-dakbedekking wordt op maat gesneden en op het dakoppervlak aangebracht. Dit kan op verschillende manieren worden gedaan, afhankelijk van de grootte en complexiteit van het dak. Het is belangrijk om nauwkeurig te werk te gaan en ervoor te zorgen dat de dakbedekking volledig waterdicht en goed bevestigd is.

Afwerking en inspectie

Na het aanbrengen van de EPDM-dakbedekking worden de randen en naden zorgvuldig afgedicht om eventuele toekomstige lekkages te voorkomen. Vervolgens wordt het dak grondig geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat alles correct is geïnstalleerd en klaar is voor gebruik.

Prijsindicatie

De prijsindicatie voor de installatie van een EPDM dak kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het dak, de complexiteit van de installatie en de staat van het bestaande dak. Gemiddeld kunt u rekening houden met een prijsindicatie van €30 – €50 per vierkante meter voor de installatie van een EPDM dak. Het is echter belangrijk om een offerte op maat aan te vragen om een nauwkeurige prijsindicatie te krijgen voor uw specifieke situatie.

Op zoek naar professionele dakdekkers voor de installatie van uw EPDM dak? Bij Watkosteendak.nl kunt u eenvoudig offertes ontvangen van lokale bedrijven. Vergelijk prijzen en kies de beste optie voor uw EPDM dakinstallatie.

Factoren Prijsindicatie (gemiddeld)
Grootte van het dak €30 – €50 per m²
Complexiteit van de installatie Kan de prijs beïnvloeden
Staat van het bestaande dak Kan reparaties vereisen

EPDM dak onderhoud

EPDM daken staan bekend om hun duurzaamheid en lange levensduur. Om ervoor te zorgen dat uw EPDM dak in optimale conditie blijft, is regelmatig onderhoud essentieel. Door goed onderhoud kunt u problemen zoals lekkages en beschadigingen voorkomen, waardoor u uiteindelijk kosten bespaart op reparaties en vervangingen.

Onderhoudstips voor uw EPDM dak

Om de levensduur van uw EPDM dak te verlengen en de kosten per vierkante meter te minimaliseren, raden we de volgende onderhoudstips aan:

 • Controleer regelmatig uw dak op eventuele beschadigingen zoals scheurtjes, blazen of losse naden. Indien nodig kunt u deze repareren met behulp van een geschikte EPDM reparatieset, die verkrijgbaar is bij bouwmarkten of gespecialiseerde leveranciers.
 • Verwijder regelmatig vuil, bladeren en andere verontreinigingen van uw dakoppervlak. Dit kunt u eenvoudig doen met een bezem of zachte borstel. Vermijd harde borstels of scherpe voorwerpen die het EPDM-membraan kunnen beschadigen.
 • Controleer regelmatig de afvoerkanalen en zorg ervoor dat ze vrij zijn van verstoppingen. Verstopte afvoeren kunnen leiden tot waterophoping en schade aan uw dak.
 • Vermijd het gebruik van agressieve chemicaliën of oplosmiddelen bij het reinigen van uw EPDM dak. Deze kunnen het membraan aantasten en de waterdichtheid negatief beïnvloeden. Gebruik in plaats daarvan milde zeep en water.

Door deze eenvoudige onderhoudstips op te volgen, kunt u de levensduur van uw EPDM dak aanzienlijk verlengen en de kosten per vierkante meter minimaliseren. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw dak in goede conditie blijft en biedt gemoedsrust in termen van duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Bij Watkosteendak.nl begrijpen we het belang van goed onderhoud voor uw EPDM dak. We kunnen u in contact brengen met lokale specialisten die u kunnen voorzien van professioneel advies en onderhoudsdiensten voor uw EPDM dak. Neem nu contact met ons op voor een offerte op maat en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw EPDM dak in topconditie te houden.

Hoe vindt u de juiste EPDM dakdekker?

Wanneer u een EPDM dak wilt laten leggen, is het belangrijk om de juiste dakdekker te vinden. Hier zijn enkele tips om u te helpen de juiste professional te selecteren en de prijzen te vergelijken.

 1. Kwalificaties en ervaring: Zorg ervoor dat de dakdekker over de juiste kwalificaties en ervaring beschikt om een EPDM dak correct te installeren. Vraag naar certificeringen en referenties om hun vakmanschap te verifiëren.
 2. Vraag om offertes: Het is raadzaam om offertes op te vragen bij verschillende dakdekkers. Zo kunt u de prijzen en diensten vergelijken. Let op dat de offerte duidelijk alle kosten en werkzaamheden omvat.
 3. Lees klantbeoordelingen: Het is altijd verstandig om klantbeoordelingen en recensies te lezen voordat u een beslissing neemt. Zo krijgt u inzicht in de ervaringen van andere klanten met de betreffende dakdekker.
 4. Vraag om garantie: Controleer of de dakdekker garantie biedt op zowel het materiaal als de installatie. Een goede dakdekker staat achter zijn werk en biedt garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.
Diensten Prijzen (gemiddeld) Garantie
EPDM dak laten leggen €50 – €100 per m² 10 jaar garantie
EPDM dak inspectie €100 – €200 Geen garantie
EPDM dak reparatie €150 – €300 1 jaar garantie

Let bij het vergelijken van prijzen niet alleen op de totale kosten, maar ook op de kwaliteit en de geboden garantie. Het is de moeite waard om iets meer te betalen voor een betrouwbare en ervaren dakdekker.

Veelgestelde vragen over EPDM dak prijzen

EPDM dak prijzen vergelijken

Als u overweegt om een EPDM dak te laten plaatsen, heeft u waarschijnlijk enkele vragen over de prijzen. Hieronder hebben we enkele veelgestelde vragen op een rijtje gezet om u te helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing.

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor een EPDM dak?

De prijzen voor een EPDM dak kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het dak, de moeilijkheidsgraad van de installatie en de gekozen EPDM dakdekker. Over het algemeen kunt u verwachten dat de prijzen liggen tussen €50 en €100 per vierkante meter.

Hoe kan ik de prijzen van verschillende EPDM dakdekkers vergelijken?

Om de prijzen van verschillende EPDM dakdekkers te vergelijken, kunt u offertes aanvragen bij verschillende bedrijven. Dit stelt u in staat om de prijzen en de bijbehorende diensten te vergelijken. Bij Watkosteendak.nl kunnen we u helpen bij het ontvangen en vergelijken van offertes van lokale EPDM dakdekkers.

Tip: Zorg ervoor dat u niet alleen naar de prijzen kijkt, maar ook naar de kwaliteit van het materiaal en de service die wordt geboden. Het is belangrijk om een dakdekker te kiezen die ervaring heeft met het plaatsen van EPDM daken en die garantie biedt op het werk.

Zijn er extra kosten waar ik rekening mee moet houden bij het plaatsen van een EPDM dak?

Bij het plaatsen van een EPDM dak kunnen er enkele extra kosten zijn waar u rekening mee moet houden. Dit kunnen kosten zijn zoals het verwijderen van de oude dakbedekking, het aanpassen van de dakconstructie of het vervangen van dakgoten. Het is belangrijk om deze kosten mee te nemen in uw budgettering.

Zijn er bepaalde seizoenen waarin ik kan besparen op de prijs van een EPDM dak?

Over het algemeen zijn de prijzen voor het plaatsen van een EPDM dak redelijk stabiel gedurende het hele jaar. Er is echter een mogelijkheid om te besparen door uw project te plannen in het laagseizoen, wanneer dakdekkers vaak minder druk zijn en mogelijk kortingen aanbieden. Neem contact op met lokale EPDM dakdekkers om te informeren naar eventuele seizoensgebonden aanbiedingen.

Kan ik zelf een EPDM dak plaatsen om kosten te besparen?

Hoewel het mogelijk is om zelf een EPDM dak te plaatsen, raden we dit over het algemeen af. Het plaatsen van een EPDM dak vereist de juiste kennis, ervaring en professionele gereedschappen om ervoor te zorgen dat het dak correct wordt geïnstalleerd. Door een professionele EPDM dakdekker in te schakelen, kunt u ervoor zorgen dat het dak duurzaam, waterdicht en goed geïsoleerd is.

Wat is de garantie op een EPDM dak?

De garantie op een EPDM dak kan variëren afhankelijk van de fabrikant van het materiaal en de dakdekker die het plaatst. Gemiddeld kunt u een garantie verwachten van 10 tot 20 jaar op het materiaal en een garantie van 5 tot 10 jaar op de installatie. Controleer altijd de garantievoorwaarden voordat u een EPDM dak laat plaatsen.

Hoe Watkosteendak.nl werkt

Ben je op zoek naar de beste prijs voor een EPDM dak? Bij Watkosteendak.nl helpen we je graag om offertes van lokale bedrijven te vergelijken, zodat je de beste deal voor jouw dak kunt vinden. Maar hoe werkt Watkosteendak.nl eigenlijk? Lees verder om alles te weten te komen!

Watkosteendak.nl is een platform dat speciaal is ontworpen om jou te helpen bij het vinden van de prijzen voor een EPDM dak. Ons doel is om het zo eenvoudig mogelijk te maken om offertes te vergelijken van verschillende bedrijven in jouw omgeving. Op die manier kun je tijd en geld besparen, terwijl je toch de beste kwaliteit krijgt.

Ons platform werkt in vier eenvoudige stappen. Allereerst vul je het offerteformulier in met informatie over jouw dak en jouw wensen. Vervolgens sturen we jouw aanvraag door naar geselecteerde EPDM specialisten in jouw regio. Deze specialisten zullen contact met je opnemen en een offerte op maat maken. Daarna kun je de offertes rustig bekijken en vergelijken op prijs, kwaliteit en voorwaarden. Tenslotte kun je zelf beslissen welk bedrijf je wilt kiezen om jouw EPDM dak te laten plaatsen.

Wij werken alleen samen met betrouwbare en ervaren bedrijven, zodat je gegarandeerd bent van kwaliteit. Daarnaast blijven wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en prijzen in de EPDM dakindustrie, zodat we jou de meest actuele informatie kunnen bieden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw EPDM dak? Bezoek Watkosteendak.nl en ontvang gratis en vrijblijvend offertes van lokale bedrijven. Kies de beste prijs en start met het realiseren van jouw droomdak!

Belangrijkste punten

 • Watkosteendak.nl is een platform dat offertes van lokale bedrijven vergelijkt voor EPDM daken.
 • Op Watkosteendak.nl kun je eenvoudig offertes aanvragen en deze vergelijken op prijs en kwaliteit.
 • Wij werken samen met betrouwbare en ervaren EPDM specialisten in jouw regio.
 • Met Watkosteendak.nl bespaar je tijd en geld bij het vinden van de beste prijs voor jouw EPDM dak.
 • Bezoek Watkosteendak.nl en ontvang gratis offertes voor jouw EPDM dak.

Vergelijk offertes voor een EPDM dak

Als u overweegt om een EPDM dak te laten installeren, is het belangrijk om offertes te vergelijken van verschillende dakbedekkingsbedrijven. Dit stelt u in staat om niet alleen de beste prijs te vinden, maar ook de meest betrouwbare en ervaren professional voor uw dakproject. Hieronder laten we zien hoe u offertes kunt vergelijken voor een EPDM dak en geven we waardevolle tips om accurate prijsindicaties te ontvangen.

Benodigde gegevens voor offertes

Voordat u offertes kunt vergelijken, moet u enkele gegevens verstrekken aan de dakbedekkingsbedrijven. Hier zijn de belangrijkste gegevens die nodig zijn om een nauwkeurige prijsindicatie te ontvangen:

 • De afmetingen van uw dak: Meet zorgvuldig de lengte en breedte van uw dak om de oppervlakte te bepalen. Dit helpt bij het berekenen van de materiaalhoeveelheid en de arbeidskosten.
 • Huidige staat van het dak: Geef aan of er reparaties nodig zijn aan uw dak, zoals het herstellen van lekkages of het vervangen van beschadigde delen. Dit kan van invloed zijn op de totale kosten.
 • Gewenste materiaal- en kleurkeuze: Kies het type EPDM dakbedekking dat u wenst, evenals de gewenste kleur. Sommige varianten kunnen duurder zijn dan andere.
 • Extra vereisten: Als u speciale verzoeken heeft, zoals isolatie toevoegen of dakrandafwerking, vermeld dit dan in uw offerteaanvraag. Dit kan invloed hebben op de uiteindelijke kosten.

Het verstrekken van deze gegevens aan dakbedekkingsbedrijven stelt hen in staat om een gedetailleerde offerte op maat te maken die past bij uw specifieke wensen en behoeften.

Tips voor het vergelijken van offertes

Wanneer u offertes ontvangt voor uw EPDM dak, is het belangrijk om de volgende tips in gedachten te houden om ervoor te zorgen dat u een vergelijkbare en nauwkeurige prijsindicatie ontvangt:

 • Vergelijk appels met appels: Zorg ervoor dat de offertes dezelfde diensten en materialen omvatten. Dit stelt u in staat om een eerlijke vergelijking te maken tussen verschillende dakbedekkingsbedrijven.
 • Controleer de referenties: Vraag om referenties van eerdere klanten en lees beoordelingen om ervoor te zorgen dat u samenwerkt met een betrouwbaar en professioneel bedrijf.
 • Wees op uw hoede voor te lage prijzen: Als een offerte te mooi lijkt om waar te zijn, is dat meestal ook zo. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid in plaats van de laagste prijs.
 • Vraag om een gedetailleerde specificatie: Zorg ervoor dat de offerte een gedetailleerd overzicht bevat van de werkzaamheden die zullen worden uitgevoerd, de gebruikte materialen en de totale kosten.

Door deze tips te volgen en meerdere offertes te vergelijken, kunt u een weloverwogen beslissing nemen en de beste prijs vinden voor uw EPDM dakproject.

Voordelen van offertes vergelijken voor een EPDM dak Prijsindicatie
U krijgt een idee van de marktconforme prijzen voor EPDM dakbedekking. U ontvangt een nauwkeurige prijsindicatie op basis van uw specifieke dakproject.
U kunt de reputatie en kwaliteit van verschillende dakbedekkingsbedrijven vergelijken. U kunt de prijs-kwaliteitverhouding beoordelen en de beste waarde voor uw geld vinden.
U heeft de mogelijkheid om specifieke vereisten en wensen te bespreken met de professionals. U kunt kiezen voor een bedrijf dat aan uw verwachtingen voldoet en uw dakproject succesvol kan afronden.

Met bovengenoemde tips en een gedetailleerde offerte kunt u zelfverzekerd offertes vergelijken voor uw EPDM dak en de beste keuze maken voor uw dakproject.

Klantreferenties voor EPDM daken

Wanneer u op zoek bent naar betrouwbare informatie over EPDM dak prijzen, zijn klantreferenties een waardevolle bron om te raadplegen. Het is belangrijk om te weten wat andere klanten te zeggen hebben over de prijzen, de kwaliteit van het werk en de algehele ervaring met het dakbedrijf.

Bij Watkosteendak.nl begrijpen we het belang van klantreferenties bij het vergelijken van EPDM dak prijzen. Daarom bieden we u de mogelijkheid om betrouwbare klantbeoordelingen te vinden via ons platform. Onze website is ontworpen om u te helpen weloverwogen beslissingen te nemen en ervoor te zorgen dat u de beste prijs krijgt voor uw EPDM dak.

Vind betrouwbare klantbeoordelingen

Op Watkosteendak.nl kunt u eenvoudig betrouwbare klantbeoordelingen vinden door simpelweg een eenvoudige zoekopdracht uit te voeren. U kunt de beoordelingen van andere klanten lezen en hun ervaringen met verschillende dakbedrijven vergelijken. Dit stelt u in staat om een goed beeld te krijgen van de prijzen en kwaliteit die u kunt verwachten bij het laten leggen van uw EPDM dak.

Waar moet u op letten

Bij het lezen van klantreferenties voor EPDM daken is het belangrijk om op een aantal aspecten te letten. Let bijvoorbeeld op de tevredenheid van de klanten over de prijs-kwaliteitverhouding, de betrouwbaarheid van het dakbedrijf, de duurzaamheid van de geleverde materialen en de algehele klantenservice. Dit helpt u bij het maken van een weloverwogen beslissing en het vergelijken van EPDM dak prijzen.

Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar hoe lang de klanten reeds een EPDM dak hebben en hoe het dak er nog steeds uitziet. Een goede referentie is namelijk niet alleen gebaseerd op het moment van de oplevering, maar ook op de duurzaamheid op langere termijn.

Neem de tijd om de klantreferenties zorgvuldig te lezen en te vergelijken, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen bij het vergelijken van EPDM dak prijzen.

“Dankzij de klantreferenties op Watkosteendak.nl kon ik de prijzen van verschillende dakbedrijven vergelijken en de beste deal vinden voor mijn EPDM dak. Het heeft me geholpen om inzicht te krijgen in de prijzen en de kwaliteit van het werk dat ik kon verwachten.”

– Anna, Amsterdam

“Het vergelijken van klantreferenties heeft me echt geholpen om de juiste keuze te maken voor mijn EPDM dak. Ik kon de prijzen vergelijken en ook de ervaringen van andere klanten lezen. Dit heeft me veel vertrouwen gegeven in mijn beslissing.”

– Pieter, Utrecht

Overzicht:

 • Klantreferenties bieden waardevolle inzichten in EPDM dak prijzen
 • Vind betrouwbare klantbeoordelingen via Watkosteendak.nl
 • Let op aspects zoals prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en klantenservice
 • Neem de tijd om zorgvuldig te lezen en vergelijken voor de beste deal

De beste keuze maken voor uw EPDM dak

Na het bespreken van de prijzen en andere factoren die in dit artikel aan bod zijn gekomen, bent u nu klaar om de beste keuze te maken voor uw EPDM dak. Hier zijn enkele tips om uw beslissing te vergemakkelijken:

 1. Analyseer uw behoeften: Denk na over wat u precies wilt bereiken met uw EPDM dak. Wilt u vooral de duurzaamheid, waterdichtheid of energie-efficiëntie verbeteren? Door uw behoeften goed te begrijpen, kunt u een betere beslissing nemen.
 2. Vergelijk de prijzen: Gebruik onze website, Watkosteendak.nl, om offertes van lokale bedrijven te vergelijken. Dit stelt u in staat om een duidelijk overzicht te krijgen van de beschikbare prijzen en de beste deal te vinden voor uw budget.
 3. Kwaliteit over kwantiteit: Hoewel de prijs een belangrijke factor is bij het maken van een beslissing, is het ook essentieel om de kwaliteit van het EPDM dak en de installatie in overweging te nemen. Kies altijd voor een betrouwbare en ervaren professional voor het beste resultaat.
 4. Lees klantreferenties: Klantreferenties kunnen waardevolle inzichten bieden in de ervaringen van anderen met verschillende EPDM dakdekkers. Neem de tijd om betrouwbare klantbeoordelingen te lezen en overweeg deze bij het maken van uw keuze.
 5. Vraag om meer informatie: Als u nog steeds twijfelt, aarzel dan niet om meer informatie te vragen aan de EPDM dakdekkers die u overweegt. Zij kunnen u helpen bij het beantwoorden van uw vragen en eventuele zorgen wegnemen.

Door deze tips te volgen, kunt u de beste keuze maken voor uw EPDM dak op basis van de prijzen en andere relevante factoren. Onthoud dat Watkosteendak.nl er is om u te helpen bij het vinden van de juiste professional tegen de beste prijs.

“Door goed onderzoek te doen en de prijzen te vergelijken, kunt u zowel geld besparen als de kwaliteit van uw EPDM dak garanderen.” – Julia van Watkosteendak.nl

Voordelen van de beste keuze maken

Het maken van de beste keuze voor uw EPDM dak heeft verschillende voordelen. U kunt genieten van:

 • Een duurzaam dak dat bestand is tegen weersinvloeden en lang meegaat
 • Een waterdicht dak dat beschermt tegen lekkages en waterschade
 • Een energie-efficiënt dak dat de isolatie van uw huis verbetert
 • Gemoedsrust, wetende dat uw dak is geïnstalleerd door een betrouwbare professional
 • Een goede prijs-kwaliteitverhouding voor uw investering

Neem contact op voor een offerte

Ben je geïnteresseerd in het plaatsen van een EPDM dak op jouw woning? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Bij Watkosteendak.nl begrijpen we dat de prijs een belangrijke factor is bij het maken van je keuze.

Onze ervaren specialisten staan klaar om naar jouw wensen te luisteren en je een gepersonaliseerde prijsindicatie te geven. De EPDM dak prijs wordt berekend op basis van factoren zoals de grootte van het dak, de complexiteit van de installatie en het gekozen materiaal.

Door contact met ons op te nemen, kun je een nauwkeurige prijsinschatting ontvangen voor jouw specifieke situatie. Ons team zal je begeleiden en al je vragen beantwoorden, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen over je EPDM dak. Wacht niet langer, neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw woning te voorzien van een duurzaam en betrouwbaar EPDM dak.

FAQ

Wat zijn de kosten voor een EPDM dak?

De kosten voor een EPDM dak variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het dak, de complexiteit van de installatie en de regio waarin u woont. Over het algemeen kunt u rekenen op een prijs van ongeveer €50 tot €70 per vierkante meter.

Wat is EPDM dakbedekking?

EPDM dakbedekking is een synthetisch rubber materiaal dat wordt gebruikt om daken waterdicht te maken. Het staat bekend om zijn duurzaamheid, flexibiliteit en lange levensduur. EPDM dakbedekking wordt vaak gebruikt voor platte daken, maar kan ook worden gebruikt voor andere soorten daken.

Wat zijn de voordelen van een EPDM dak?

Een EPDM dak biedt verschillende voordelen, waaronder waterdichtheid, duurzaamheid en energie-efficiëntie. Het materiaal kan gemakkelijk worden geïnstalleerd en heeft een lange levensduur. Daarnaast is EPDM dakbedekking bestand tegen uv-stralen, extreme temperaturen en chemische stoffen.

Wat zijn de kosten voor het laten leggen van een EPDM dak?

De kosten voor het laten leggen van een EPDM dak kunnen variëren, afhankelijk van de grootte van het dak en de complexiteit van de installatie. Gemiddeld kunt u rekenen op een prijs van ongeveer €70 tot €100 per vierkante meter, inclusief materialen en arbeidskosten.

Welke EPDM dakmaterialen zijn er en wat zijn de prijsverschillen?

Er zijn verschillende EPDM dakmaterialen beschikbaar, waaronder EPDM membranen, EPDM folie en EPDM dakrollen. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van het materiaal en de kwaliteit. Het is belangrijk om de prijzen te vergelijken en te kijken naar de duurzaamheid en garanties die worden geboden.

Wat zijn de verschillen tussen verschillende soorten EPDM daken?

Er zijn verschillende soorten EPDM daken, waaronder EPDM-daken voor platte daken en EPDM-daken voor schuine daken. De prijs voor een EPDM dak op een plat dak kan variëren vanwege de complexiteit van de installatie en de benodigde materialen.

Hoe kan ik de prijs van een EPDM dak berekenen?

Om de prijs van een EPDM dak te berekenen, moet u rekening houden met de grootte van het dak, de dikte van het EPDM materiaal en de arbeidskosten. U kunt ook offertes aanvragen bij verschillende dakdekkers om een nauwkeurige schatting te krijgen.

Hoe installeer ik een EPDM dak en wat zijn de kosten hiervoor?

Het installeren van een EPDM dak vereist ervaring en specifieke technieken. Het is raadzaam om een professionele dakdekker in te schakelen voor de installatie. De kosten hiervoor kunnen variëren afhankelijk van de grootte van het dak en de locatie, maar gemiddeld kunt u rekenen op een prijsindicatie van €70 tot €100 per vierkante meter, inclusief materialen en arbeidskosten.

Wat zijn de onderhoudskosten voor een EPDM dak?

Het onderhoud van een EPDM dak is over het algemeen minimaal. Het wordt aanbevolen om het dak regelmatig schoon te maken en eventuele beschadigingen te repareren. De kosten hiervoor kunnen variëren, maar gemiddeld kunt u rekenen op ongeveer €5 tot €10 per vierkante meter per jaar.

Hoe vind ik de juiste EPDM dakdekker?

Bij het vinden van de juiste EPDM dakdekker is het belangrijk om referenties te controleren, ervaring en expertise na te gaan en offertes te vergelijken. Zo kunt u ervoor zorgen dat u kiest voor een betrouwbare en professionele dakdekker tegen een goede prijs.

Wat zijn veelgestelde vragen over EPDM dak prijzen?

Veelgestelde vragen over EPDM dak prijzen zijn onder andere: “Hoeveel kost een EPDM dak per vierkante meter?”, “Wat zijn de prijsverschillen tussen verschillende soorten EPDM daken?” en “Hoe kan ik de prijs van een EPDM dak berekenen?”. In dit artikel hebben we al deze vragen beantwoord en tips gegeven om u te helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing.

Hoe werkt Watkosteendak.nl?

Watkosteendak.nl is een platform waar u offertes kunt vergelijken van lokale bedrijven voor uw EPDM dak. U kunt eenvoudig uw gegevens invoeren en ontvangt vervolgens meerdere offertes om de prijzen te vergelijken en de beste deal te vinden.

Hoe kan ik offertes vergelijken voor een EPDM dak?

Om offertes te vergelijken voor een EPDM dak, is het belangrijk om dezelfde specificaties en materialen te vergelijken. Let ook op de reputatie en ervaring van het bedrijf. Zo kunt u een nauwkeurige prijsindicatie ontvangen en de beste keuze maken voor uw EPDM dak.

Hoe belangrijk zijn klantreferenties bij het vergelijken van EPDM dak prijzen?

Klantreferenties zijn erg belangrijk bij het vergelijken van EPDM dak prijzen. Ze geven u inzicht in de ervaringen van andere klanten met het bedrijf en kunnen u helpen te bepalen of het bedrijf betrouwbaar en professioneel is. Het is aan te raden om klantreferenties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Hoe maak ik de beste keuze voor mijn EPDM dak?

Om de beste keuze te maken voor uw EPDM dak, is het belangrijk om de prijzen, kwaliteit, garanties en ervaring van verschillende bedrijven te vergelijken. U kunt ook rekening houden met uw specifieke behoeften en budget om de beste beslissing te nemen.

Hoe kan ik een offerte aanvragen voor mijn EPDM dak?

Om een offerte aan te vragen voor uw EPDM dak, kunt u contact opnemen met lokale dakdekkers of gebruik maken van platforms zoals Watkosteendak.nl. Zorg ervoor dat u de benodigde informatie verstrekt, zoals de afmetingen van het dak, het gewenste EPDM materiaal en eventuele extra wensen.

Gratis Offerte Ontvangen

Wat kost een dak

Wist u dat u gemakkelijk en zonder verplichtingen offertes van diverse specialisten kunt aanvragen en vergelijken via ons platform? Dit is volledig kosteloos!

Heeft u liever dat wij u terug bellen?

Vul uw naam, telefoon nummer en selecteer het gewenste tijdsframe zodat wij u dan kunnen terug bellen.

Offerte's vergelijken van specialisten uit uw eigen omgeving?
Wat kost een dak
Geheel kosteloos
Wat kost een dak

Wacht! U vergeet uw gratis offerte!

Wist u dat u gemakkelijk en zonder verplichtingen offertes van diverse specialisten kunt aanvragen en vergelijken via ons platform? Dit is volledig kosteloos!

Direct een gratis offerte ontvangen?